Livet

Tisdag och inlåst

Morning sunshines!

Ägget kokar, kaffemaskinen värmer upp sig och jag har precis trotsat isen utanför dörren och hämtat in tidningen. Blev en riktigt seg start idag. Min bil står dessutom hos pappa så jag är inlåst här hemma idag. Inte mycket till ide att ge sig ut i den här halkan i alla fall kanske. Man kan knappt gå upp till parkeringen här – isbana.

Så idag blir det innepyssel för mig. Ett par maskiner tvätt ska väl förflyttas från smutskorgar via tvättmaskninen och sen in i garderober istället. Ska städa Litens rum också för imorgon är det en sån där bra onsdag när han kommer hem! Längtar!

Kollade ni på ”Ett barn i minuten igår”? Det gjorde ju givetvis jag och SOM JAG LÄNGTAR. Fast det är ont och jävligt. Jag vill ha ut den här lille filuren NU!!! Ska ta lite magbilder och sånt idag också kom jag på så det kommer upp senare…

Nu är ägget klart!

Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: