Livet

Stulit – igen…

God morgon!

Idag är det måndag och för en semester/gravidledig tjockis är numera måndagar lika underbart trevliga som vilken annan dag som helst. Har just ätit frukost och läst DN. Bara det är ju trevligt värre. Fredrik däremot tog sovmorgon så honom skickade jag med en macka när han sprang till bilen. Slog på stort för egen del och slängde ihop lite äggröra – mums!

Nu till överskriften. Gjorde en fantombild för att liksom skyla över lite… Ser ni den där alldeles underbara lilla kärran i en väldigt känd färg med en ännu mer känd logga på. Jag har en sån. Hemma. Ajabaja. Men vad gör man när man inser att den där lilla lilla kärran är PRECIS vad som behövs för att slippa bära tunga tvättpåsar till tvättstugan? Jo, man är ju gravid. Så man tar med sig kärran till bilen och bara liksom råkar lyfta in den också när man åker. Det var ju knappt meningen (och i ärlighetens namn skyller jag idén på Fredrik). Förlåt IKEA – men jag behövde den verkligen. Och jag är en jävligt bra kund så jag har säkert betalat av den hundra gånger om.

Haha. Nog om dåligt samvete (vilket jag egentligen inte har). Tvätta står på schemat idag och sen i eftermiddag ska jag faktiskt tillbaka till brottsplatsen. Jag, Pia och sötaste Lukas ska vagga en sväng (tack och lov kan jag hänga på Lukas vagn) runt IKEA för lite eftermiddagsshopping och säkert en fika. Trevligt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: