Livet

Nytt i badrumsskåpet

Jag är medlem hos Bodyshop. Givetvis. Jag är ju medlem överallt. För det mesta är det rätt meningslöst att vara medlem hos butikerna. Man får inte så mycket för det. (undantag typ H&M, KICKS och Stadium som faktiskt ger tillbaka en hel del). En ny favvo bland medlemskorten är dock bodyshop. Dom skickar bara ut ett SMS lite då och då med RIKTIGT bra erbjudanden. Som bara gäller den dagen dock så man får snabba sig. För ett tag sen kom et SMS om att man fick 20% på en vara. Perfekt! Jag använder ett ganska dyrt men obeskrivligt bra serum därifrån så jag hurtade glatt dit. Visar sig att man som medlem dessutom får en gåva (jo ja tackar) OCH om man handlar två produkter får man dessutom en JÄTTEflaska med duschkräm (jo ja tackar igen). Hittade en liten smarrig burk med jättetjock kräm för trasiga fossingar (hur mina mår numera med den här jättemagen att släpa på tänker jag inte ens gå in på men en kräm kan verkligen inte göra det sämre). Jag kom alltså därifrån med det jag skulle ha till rejält rabatterat pris OCH massor med gratis prylar! I like!!!

Endast fullsize eller större förpackningar – inga fjuttiga ge-bort-storlekar här inte. Wiho!
(Sorry för bildkvalitén – mobilen i badrummet blir inte bättre…)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: