Livet

Vilka är ni?

Fler och fler läser min blogg. JÄTTESKOJ!!! Jag startade ju den här bloggen mest för min egen skull. Dels för att lära mig hur man gör (snacka om helt oviktig kunskap) men sen för att familjen och vännerna skulle kunna kika in för att se bilder och sånt. Insåg att blogga verkligen var min grej, jag har ju alltid velat (men aldrig orkat) skriva dagbok. Det blir ju skittrist med bara text. På en blogg får man med bilder, filmer, text och annat skoj.

Från början var det typ mamma, moster och bästisen som läste men numera är det betydligt fler – ofta över 500 visningar i veckan. Vilka är ni? Skulle vara så himla kul att veta! Jag fattar ju att vänner, familj och släkt kikar in men ni som inte är min släkt – vilka är ni? Har ni bloggar? Jag läser ju själv en väldans massa bloggar och är (tyvärr) dålig på att lämna kommentarer. Men jag ska ändra mig. Nu när jag fått så pass många läsare själv inser jag ju hur nyfiken man blir på att veta vilka alla är.

Så, ni som har bloggar kan väl lämna en kommentar så jag kan gå in och kika hos er? Ni som inte har bloggar får ju såklart mer än gärna skriva nåt ni med – är lika nyfiken på er 🙂

3 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: