Livet

Tiny Sniper

Tillbaka hemma efter en tur på stan. Eller egentligen en tur från en förort till en annan. Har varit en sväng i Täby Centrum och lunchat med Fredrik. Fick med mig ett par små påsar hem med en rolig nyhet – visar när jag tagit bilder och sen en sån där tråkig ”måste ha sak”. I det här fallet mascara. Har använt Fiberwig ett tag – gillar den skarpt. Tyvärr har den en extremt dålig egenskap att torka fort. Illa. Men men, en ny fick följa med hem idag och då fick man med en lite filur som heter Tiny Sniper. Det är nån liten minivariant med en mycket mindre borste som tydligen ska komma åt SÅ bra. (Jag har iofs inga problem med att komma åt med den vanliga så att betala lika mycket till för en likadan pryl fast mindre låter vrickat). Får se om det är en sensation man inte kan leva utan..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: