Livet

Vi har varit ute en stund!

Nu så verkar strömmen vara tillbaka hos Blogg.se och man kan återigen använda alla funktioner. Det tackar vi för!

Dagens stora händelse är att jag o liten faktiskt har tagit oss ut! Vi har varit och hämtat ett paket (med godsaker till mamma – visar sen) och dessutom har vi tvättat bilen som kom hem igår efter en tur på service. Nu är den nyservad OCH nytvättad. Lyx! Älskar min bil! Till slut blev den en tur in på ICA för att proviantera lite inför dagen. Färdiga pannkakor (japp, lat mamma) en film och en glass.

Nu blir det massor med timmar i soffan med film och mat. Viktor höll ut men kroknade totalt på slutet när vi var på väg hem. Blir nog inget dagis på hela veckan för den här lille mannen. Han åker till M ikväll så han får lite ombyte med nya filmer, spel och väggar. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: