Livet

Jag har stulit…

Ibland är det ju underbart att allt är möjligt att sno åt sig på nätet. Min nya fina bakgrund på bloggen har jag helt ärligt stulit från en webshops bakgrund. Älskar att man bara kan högerklicka och sno åt sig snygga bilder, färger och bakgrunder. Inte lika skoj att man kan göra samma sak med mina bilder dock! Så det gäller att tänka till så man inte lägger upp nåt man verkligen inte vill bli av med. (och nej, det hjälper inte att ”höger-klicks-skydda – det är ju bara att ta en skärmdump och sno åt sig bilden ändå). I mitt fall tänker jag framför allt en extra gång när jag lägger upp bilder på Viktor. Kommer på mig själv ibland med att ha söta och fina bilder på honom som jag vill lägga upp men ångrar mig när jag inser att gulligt för oss vanliga är nåt helt annat för äckliga människor som har ytterst skumma läggningar.

Fick däremot en fråga för ett tag sen gällande bilder på mig själv. Men i ärlighetens namn tänker jag enbart ta det som en komplimang om nån vill kika en extra gång på min jättemage, orakade ben eller celluliter. Kika på bara! 🙂

PS. Lägger däremot inte upp bilder på andra och framför allt inte andras barn utan att fråga först! Kan jag inte fråga blurrar jag bilden så att man inte ser vem det är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: