Livet

FYNDAT!!!

Åhhhh jag bara älskar Blocket. Efter att ha kikat och letat i flera veckor efter en spjälsäng till Harry så var den bara där! På rätt sida av stan, till rätt pris och i kanonskick. Stackars Fredrik fick bara komma hem och vända och till råge på allt så hade han bestämt att en kompis till honom skulle komma över så även Fli fick hoppa in i bilen och hänga med.

Jag har ju en spjälsäng sen tidigare men den är ju praktiskt nog på landet. Och på landet är det praktiskt nog typ en meter snö och oplogad väg. Och det är ännu mer opraktiskt att det känns lite vanskligt att chansa på att snön hinner smälta innan Harry bestämmer sig för att titta ut. Så sagt och gjort. Den sängen får vara kvar på landet, vi behöver ju ändå en där tills vi börjar vara där ute.

Men! Har Anne (och ännu mer Fredrik) lust att åka och köpa en säng för typ 1500 pengar när man redan har en? Svaret är nej. Alltså hittar jag en på blocket. Precis den jag vill ha, ny, oanvänd då deras bebis inte ville sova själv. För 300 kr. Love love love blocket! Nu ska jag upp och bygga och fixa så får ni se bilder imorgon!

Sov så gott!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: