Livet

Fin förvaring till Fina saker

Har just suttit och svurit och slitit mitt hår i ytterligare över en timme gällande den här förbannade (MASSOR med svordomar) e-legitimationen man bara MÅSTE ha. Jag skulle göra två saker idag. Ställa av min gamla bil och fixa mammadagar på försäkringskassan. Kunde jag göra nåt av det? Nej! GAAAHHH! Fredrik får ta över innan jag slänger dator, telefon och dosor i snön utanför…

Nu till nåt betydligt trevligare. Min UNDERBART fina smyckesskrin jag fick av Fredrik i födelsedagspresent. Det är redan en favorit och jag har idag dessutom kompletterat med ett smyckesställ. Nu är ligger mina finaste och mest omtyckta smycken i skrinet och armband som jag använder ofta hänger på stället. Mycket ligger såklart i sina askar i en annan låda men en del gammalt ”krimskrams” är bortrensat. Ordning och reda!

Smyckesstället kommer från Glasverandan.se – en ny sida jag verkligen gillar! Klart värd ett besök!
Skrinet kommer från butiken Carmen men finns även det på glasverandan…

psst. Kolla bilden på Liten från i somras. Det blir inte mer sommar, sol och sötaste ungen på sitt bästa humör

Kommentera

%d bloggare gillar detta: