Livet

Piggare idag!

God morgon!

Här är det betydligt bättre idag! Lite snorigt och hostigt men ingen feber så långt ögat kan nå! Tjoho!
Frukosten är avklarad och nu sitter vi i soffan och kollar aristocats. En av mammas favvosar. Som tur är finns det massor av knäppa figurer i den här rullen som gör att Viktor tycker den är kul. Vi ska nog ta och måla lite sen tror jag – han är så pigg idag att vi kan pyssla och dona lite och inte BARA ligga i soffan. Har så ont i ryggen sen igår så det är inte ens kul 🙁

Min kille är piggare idag – jätteskönt!
Lite snorigt och hostigt dock så det kommer gå åt en rulle papper eller två.

Jag har dessutom slagit på stort och ringt till DN för att skaffa mig en prenumeration. Jag får inte ha morgontidning för Fredrik för han tycker jag är så tråkig som sitter och läser vid frukosten. Men nu, när jag ska vara hemma hela dagarna, VILL jag kunna sätta mig med en kopp kaffe och läsa tidiningen. Jag ÄLSKAR att bläddra i den där otympliga högen med för stora papper. Älskar till och med lukten av trycksvärtan. Och DNBostad ska vi inte prata om – det blir ju inte bättre. Lyckades få ett riktigt bra pris också. Det gick tydligen utmärkt att ringa upp till DN och kohandla. Fredrik måste ju bli lite stolt över mig som inte bara betalar utan lyckades få en heltidspreumeration för samma pris som en helgvariant. Mycket nöjd! På torsdag är det jag som ska läsa DN!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: