Pyssel och Fix

Najtråd och prismor

Medan Viktor ligger i soffan och slaktar allt som går på varenda barnkanal vi har passar jag på att småpyssla lite. Så länge jag sitter med honom i soffan är han nöjd men man pallar liksom inte mer när man är inne på avsnitt 15 av musses klubbhus. Då är det tur att man har lite småfix här hemma man kan roa sig med..

Botaniserade i pappas garage och snodde åt mig lite najtråd och andra ståltrådar i olika tjocklek för ett tag sen. Pärlor är ju nåt jag har hmm.. en del av 🙂
Har idag snott ihop och testat på lite arbeten för blomdekorationer och hängen med prismor. Jag har planer på att göra lite större ställningar till blommor sen men man måste ju börja nånstans för att få in snitsen. Kul pyssel som kräver ytterst lite plats och prylar. Ståltrådar, pärlor och ett par tänger är allt som krävs.


Hade några lite större prismor kvar sen nån Panduro-REA för länge sen. Det blev några matchande hängen som nu piffar upp min stora gren med trollhassel. Blev riktigt fint.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: