Livet

Lång lista…

Medan Viktor härjar loss med Wii:et har jag fyllt i en lång lista med frågor. Rätt ovanliga frågor för att vara en ”blogglista”. Skoj!

När vaknade du imorse?
Svar: 3, 4.15,5.30,7 och till sist när Fredrik gick upp vid 8. Har nog kissat ut sådär ett par liter i natt. Måste försöka dricka upp mig igen så jag har nåt att kissa ut inatt.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar: HUR KAN JAG VARA KISSNÖDIG????

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar: Ringt mycket redan. Först till Fredrik men sen har jag pratat med MIO (vi får en ny soffdel) sen med DN (jag får tidning på torsdag) Sen har jag pratat en supersnabbis med mamma också.

Vilket humör är du på?
Svar: Bra! Liten är bättre och vi håller modet uppe!

Vad har du på dig just nu?
Svar: Fredriks mysbyxor, svart linne och uggstofflor

Har du ont någonstans?
Svar: Inte just nu faktiskt. Sköööönt!

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar: Vilken fråga till en gravid. Men får jag bara välja en enda sak… En frukostmeny från Donken alt en rejäl bit tårta och en kaffe.

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar: Inte mycket. Gravidpenning blir man inte rik på. Men vi överlever och alla räkningar är betalade.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar: Hmm… Om man räknar bort bankdosan när jag betalade räkningar va det nog på ICA – lördagsgodis till junior.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar: Idag var det otippat DN. Vart helt inne på min nya prenumeration. Annars brukar det vara aftonbladet, min blogg eller min mail.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar: Idag ska jag göra så lite som möjligt. Jag o Liten hänger i soffan, just nu lirar han Wii men han orkar nog inte så länge. Sen blir det lite popcorn och ytterligare en film. Ikväll hoppas jag på att hinna tvätta och fixa lite.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar: Idag blev första låten white light moment (heter den så?) med hon Styrke från idol. Radion med andra ord.

Varför ska man läsa din blogg?
Svar: Hmm.. För att man gillar blandningen kanske. Det är inte bara massa outfits, shopping och skönhetstips. Det är en blogg om en vanlig småbarnsmorsa i mellanmjölkens land. Jag försöker blanda det mesta som jag gillar, från shopping (som jag faktiskt har råd med) till inredning, hemmapyssel och recept. Jag försöker att alltid lägga in ett par inlägg om olika saker varje dag för att det alltid ska finnas nåt nytt och förhoppningsvis något som inspirerar till att baka dom där bullarna eller sätta igång och planera nya tapeter till sovrummet.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar: Satt på jobbet och räknade ner dagarna till den här dagen då jag visste att jag skulle vara ledig.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar: Jag får komplimanger varje dag av Fredrik. Han talar alltid om för mig att jag är fin, vacker eller nåt annat gulligt. Men numera är jag dessutom bortskämd med alla fina gravidkomplimanger jag får.. 

När fotade något senast, och vad?
Svar: Fotade Liten för en stund sen med mobilen för att han var så söt när han skrattade åt filmen vi tittade på.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar: Nej, inte en krona personligen. Men jag ska köpa två amningskuddar på blocket (men jag skickar dit Fredrik) så rent tekniskt ska jag göra av med 400:-

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar: Ena benet kan jag inte sträcka ut alls – det slår i soffbordet. Det andra kan jag sträcka ut och sparka Liten i rumpan med. Men han tävlar just nu i cykling så då blir han nog arg!

Vad tror du att klockan är?
Svar: Klockan är snart 12 och jag måste försöka klura ut nån lunch till oss. Ostkaka blev jag precis sugen på men det är ju inte nåt man har hemma direkt…

Vad borde du göra idag?
Svar: Oj, det är massor men nu är det sjukstuga som gäller så det blir inga borde idag. Jag hänger med på det Liten vill göra!

Vad ska du ha på dig idag?
Svar: Dom här mysbrallorna kommer jag inte kliva ur förrän jag går och lägger mig ikväll. Möjligtvis att jag uppgraderar linnet till en tröja. Kanske.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Men gud, vilken fråga. Just precis idag hade jag nog velat ställa nån överläkare på förlossningen mot väggen och krävt att få veta om jag verkligen måste dra runt på den här jättemagen i nästan 6 veckor till.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: