Livet

Sjukstuga!

Läget är som följer…

Hyfsat med feber och vi ligger som två blebbar i sängen. Jag är inte sjuk men vila funkar för mig!!
Vi kommer väl hänga här mestadels av dagen men jag har lite nytt hemmapiff jag tänkte visa sen när junior känner för att flytta ner till soffan (och mamma kan använda datorn) 🙂

Tills dess… Over and out!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: