Livet

Laxburgare

Middagstipset är Laxburgare. Gott för stora och små magar. Finns mängder med recept på alla matsidor och kokböcker men jag gjorde det enkelt för mig och körde på en höft.

400 g lax, salt, peppar och bladpersilja rakt ner i matberedaren bara. I med ett ägg och lite strömjöl.
Stek i smör ett par minuter på varje sida.
Gjorde en sås på lite överblivien chevre, mango chutney och cremefraiche. Vi hade inga hamburgerbröd så jag stekte på lite baguette i olja. Isberg och tomat samt en laddning frysra frittar. Gott!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: