Livet

Gerbera

Fortsätter visa upp lite födelsedagspresenter – det har helt kommit i skymundan av renoveringar, graviditeter och sjukdomar.

Här är i alla fall min underbart ljuvliga gratängform från Gerbera. Älskar färgen och formen på dom här! Min fina moster med man gav mig den här. Tack så jättemycket!
Det här är nu den första i en planerad liten samling. Den här är rätt stor och passar till gratäng och lasagne. Sen vill jag ha en mindre som passar till små pajer och matlagning. Har även planer på att komplettera med en rund liknande form från Rice som kommer bli en hit till sommarens bärpajer.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: