Livet

Dino-dag!

Idag blir det utflyktsdag! Först ska vi till Skopan och se om vi hittar några loppisfynd. (Skopan är en loppis här i väsby som har öppet på lördagar). Sen bär det av till Stinsen för lite lunch och SEN ska vi till Cosmonova för att titta på dinosauriefilm där. Första gången för Viktor och jag o Fredrik försökte räkna efter när vi var där sist och det va väl sådär 10-20 år sedan. Ska bli riktigt skoj! Man måste ju vara 5 år för att få gå så vi har gått och väntat på att kunna gå med Liten.

För att komma i rätt mojo har jag o Viktor dino-pysslat lite i hans pysselbok på morgonen. Så mysigt att sitta och rita och prata lite på förmiddagar på helger – man hinner liksom inte riktigt med sån tid på varadagar. Vi har såklart övat på humlan också (första övningen vi fick med oss från logopeden). Han börjar greppa det nu så jag hoppas att vi får beröm när vi ska dit nästa gång!

Ikväll blir det schlager för hela slanten! Trevlig lördag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: