Livet

Cosmonova

Snyggingar va? Cosmonova var precis lite coolt som jag kommer ihåg det men jag undar om det inte var större bild innan man började med dom här brillorna. Jag tycker dessutom att det är lite lurigt att se med dom där glasögonen. Visst – gubbarna hoppar framåt och så men det blir liksom inte skärpa på resten.
Men men, häftigt ändå. Filmen va bra – men åldersgränsen på tok för låg! Det var alldeles för mycket fakta och för lite dinosar. Viktor gillade den dock och var nöjd med besöket så då är mamma också nöjd 🙂

Nu är vi hemma igen och alla är trötta. Liten har dessutom checkat in under en filt i soffan med 37.7 i feber. Det bara dök upp nu ikväll så jag har gått till motattack med lite alvedon. Hoppas han slipper bli tokförkyld. Och hoppas ännu mer att jag slipper. Pallar verkligen inte att bli sängliggande – jag får ju svinont i ryggen bara av att tänka på att ligga i en säng…

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: