Livet

Våga väga!

Åhhh… Den är så fin! Och så perfekt. Nu äntligen kommer en liten rad av alla mina finfina presenter jag fick på min födelsedag. Måste ju bara först berätta om min otroligt generösa (men ytterst praktiska mor). I present av dom fick jag skatten på min nya bil betald. Kortet var givetvis inslaget i paket. Min underbara mamma – hon vet precis vad jag ”behöver” och inte vad jag vill ha (vilket är totalt olika saker i min värld). Hon frågade sen om jag tyckte det va en tråkig present. Knäppskalle – jag fick ju PRECIS vad jag behövde och bilen behöver jag ju ännu mer. Klockren present mamma!
Nu tillbaka till den här ljuvliga saken – min hushållsvåg. Ni vet att jag tjatar om att man ska väga istället för att mäta när man bakar. Har haft en sån där billig digital sak länge länge som visserligen funkat men som är för liten för att ha bunkar på och den har ingen egen vågskål. Nu har jag en riktig värsting. Dessutom i gammalt utförande vilket gör att jag inte behöver gömma den i nåt skåp. Den här står på front row i köket och jag bara älskar den!
Fick den av Fredrik o Viktor

Kommentera

%d bloggare gillar detta: