Livet

Jag förlorar…

Med magarna fulla av Entrecote och bakad potatis så gav vi oss på en banbrytande match i dinosauriespelet. Med obligatoriska fredags-mys-chips och choklad blev det som alltid en rafflande avslutning som Fredrik vann för första gången. Viktor tog sig i mål på en hedrande andra plats och jag som vanligtvis brukar vinna åkte på tokspö. Typiskt!

Nu har Liten hoppat i säng, Fredrik hänger tvätt (wiho, jag slapp) och jag sitter här. Snart blir det till att hugga in på resten av chokladen och glutta lite på Världen räcker inte till. Eller jag ändrar mig : The World Is Not Enough. Det borde vara olagligt att göra om alla titlar till svenska – blir ju bara fånigt. Hur som, det blir Bond för vår del ikväll.

Hörs imorgon!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: