Livet

Sista dagen!

Jo jag tackar jag! Idag är jag på jobbet för allra sista gången på bra väldigt väldgit länge! Med tanke på natten så känns beslutet att offra massor med semesterdagar för att få extra långledigt väldigt bra! Nu (eller om några timmar) kommer jag vara ledig i 1½ månad innan bebisen dyker upp. Jag ska bara vila, pyssla hemma, vara extra mycket med Viktor och ta det lugnt. Det ska bli så himla skönt!

Idag är det logopedbesök med Viktor. Han ser faktiskt fram emot det och övade massor på att göra R-ljud i morse. Vi ska tydligen spela lite spel och annat som i samma veva som det är roligt ska få skruttet att säga massor med R. Får se hur det går. Jag har lovat att det blir kanelbulle-fika efteråt så det blir en mamma-viktor eftermiddag på riktigt idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: