Hus och Hem

Redbull, Kaffe och Cola!

ZZZzzzzZZZZzzzZZZzzzZZZZzzzz

Idag är det värre än värst! Har jag sovit en timma i natt så är det bra! Kramp i benen, sammandragningar, ont i ljumskarna, ryggen, benen. You name it! Blir till att ta till allt gravid-lagligt som piggar upp för att få dagen att gå idag… 

Men är på jobbet med en stadig McDonken-frukost på bordet. Fredrik fick skjutsa ner mig – min bil var ett isskåp och eftersom fläkten ska bytas (och därmed inte funkar) är det inte så mycket till option att ge sig ut med den.

Idag är det i alla fall näst sista dagen på jobbet! Det är dessutom en sån där bra onsdag när Liten kommer hem! ♥
Hoppas på att hinna hem efter jobbet för att se att solen tagit bort isen på bilen och sen ta en sväng till IKEA innan jag ska hämta Skrutt. Ikväll ska nämligen Fredrik hämta hem en ny Malmstomme till sovrummet. Och då behövs lite nya madrassöverdrag och sånt för piffningen!

Är det nån som är sugen på en Noresund stomme? Jag har en över som jag vill sälja för en fjantsumma – bara jag blir av med den och slipper slänga den. Det är (tycker jag) en av dom snyggaste stommarna IKEA har haft men det är lite lurigt att sitta och amma mot dom där knorrarna i huvudgaveln. Så nu blir det tillbaka till malm som är perfekt att luta sig mot!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: