Livet

Men så där ja!!!

Längst in, längst ner, längst bort… Där nere bakom soffan har jag kravlat med min jättemage. Men skam den som ger sig! INTERNET FUNGERAR!!!!
Hade det inte varit sjukt obscent att hoppa över disken och pussa på killen bakom disken på Kjell & co hade jag gjort det! Han hade enormt tålamod och såg väl paniken i min blick. En galen gravid kvinna som står med ett modem och en trasig sladd i handen är inte att leka med. Han fipplade i sina kataloger och testade sladdar och kablar för brinnande livet och så – helt plötsligt – lyser alla lampor!! Det kostade mig under 200 pengar och en bra stunds krälande men nu funkar min älskade dator! Eller ja, datorn funkade ju förut också men nu kan jag använda den som normala människor igen. (MS röj började bli trist)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: