Livet

I hopp om hudfärg!

Jag använder smink. Varje dag. Hyfsat mycket. Och nästan allt från Make Up Store. Nu är jag gravid. Och tål jag smink? Nej. Tål jag ens lite concealer? Nej. Puder? Nej. Inte ens en jävla mascara. Jag är helt röd i hela ansiktet och har till och med fått använda cortison för att få nån hyfs på det. Idag kastade jag in handduken och smög in på KICKS nere i centrum. Tjejerna där är suveräna och har alltid tid att lägga en extra minut. Nu har jag fått med mig en nykomling hem. Har aldrig testat Smashbox men nån gång ska vara den första. I mitt badrumsskåp finns nu denna:

En ansiktskräm med färg. Tog en lite mörkare ton för att få lite färg och lyster så jag kan hoppa över allt annat smink tills jordgubben kommit ut och förhoppningsvis låter min hud bli som vanligt igen! Hoppas hoppas hoppas jag tål den här. Det ska vara en kräm med minimal risk för allergi. Fick till och med mig en liten burk med ett test för att kunna prova ett par dagar och se om jag tål den. Funkar det inte är den plomberad så jag får lämna tillbaka den. Det tycker jag är himla bra service! 

Återkommer med en recension om ett par dagar!

Hittade dessutom en parfym som verkligen hamnar på min önskelista. Min Versace är snart slut så jag är på jakt efter nån ny till våren… Ska in och nosa lite till på den här men den här ligger verkligen bra till.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: