Livet

Gratis shopping

Finns inget bättre än att shoppa utan att det kostar.. Det händer ju dock inte så ofta men en gång per år får man gå in på H&M och välja & vraka och bara lämna en liten lapp som betalning. Wiho!
I år blev det som alltid en lite påse som fick följa med hem!

En randig STOOOR tröja som jag inte riktigt vet hur den är tänkt att bära om man inte har en jättemage som ska få plats. Hade nog inte direkt gillat den annars men nu är allt som är i modell tält mycket välkommet!
Hittade också kanonbra treggings på från H&M Mama som sitter under magen istället för den där jättetjocka märkliga resåren som annars är standard på mammakläder. 199:- för byxor och 149:- för tröja.

Lite nyttosaker i form av strumpor (med mönster så jag slipper höra Fredrik svära över att han inte får på sig mina strumpor) och en deo. På en REA-hylla hittade jag en sån där jag-kan-inte-låta-bli-för-den-är-så-väldigt-jätte-tok-söt dress till jordgubben. 

Total kostnad för både mina kläder och småkrafset: 7 kr.

Handlade även lite lite på Carmen. Lite piff till köket! Ska sätta igång och fixa där nu så visar jag sen… 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: