Livet

Freeeeeedag!

God morgon!

Tjoho! Idag är det fredag! Och en rolig helg väntar…
Varför jag inte bloggade nåt igår? Jo, för jag somnade. Totalt. Var hos barnmorskan och när jag kom hem (15.30) skulle jag bara vila en liten snabbis. Vaknade när Fredrik kom hem vid 20!!!! Han var lätt hysterisk och hade ringt som en tok hela eftermiddagen/kvällen. Det är tydligen inte så poppis när man är tokgravid och inte svarar på sådär 5 timmar.. Sorry darling!

Hur som gick besöket hos barnmorskan fina fisken. Magen är sned! Haha, har jag aldrig hört talas om men måttet på ena sidan är 29 och på den andra 33,5. Galet. Jag har inte gått upp mer än 5 kilo (Tack för det med tanke på startvikten) och alla värden är ok. Lite lågt järnvärde så jag har fått order om att dricka mer av den sviiiiinigt dyra men tydligen effektiva juicen jag dricker.

Idag blir det inget bloggande för min del förrän i eftermiddag. Jag ska jobba men lära upp tjejen som ska ta över efter mig så hon kommer ha min dator. Och efter jobbet ska jag göra det absolut roligaste jag vet…

SHOPPA FÖR GRATIS KUPONGER! I LIKE!
Visar fynden senare idag när jag kommer hem!

Trevlig fredag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: