Livet

Torsdag

Fick världens bästa väckning imorse. Telefonen ringde och jag insåg att det inte var väckningspip utan ringsignal – och världens märkligaste nummer. Svarar… och i andra änden va JOHANNA! Mys! Hon har 30 grader varmt och sol – inte alls avis!

På jobbet nu och ska beta av ett antal timmar här innan det är dags för en liten visit hos barnmorskan. Vanlig koll med lite vägning och mätning. Alltid lika skoj att lyssna på hjärtljud och sånt även om jag vid det här laget faktiskt är rätt glad om Jordgubben håller sig lite lugn i nån timme. Det är en vilde där inne – han är inte still många minuter.

Fredrik verkar behöva jobba ikväll också så jag planerar för en lugn och skön kväll i soffan bara jag och lite plockmat. Ska virka ihop mina sista mormorsrutor och sen sy ihop min allra första bebisfilt!

Nu – frukost på jobbet! Blev mackor i påse idag!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: