Livet

Kan inte leva utan…

Min handkräm. Nu är jag ju en sån där torris som har massa eksem och skit men efter efter att ha kört med cortison och massa receptbelagda recept i hur många år som helst snubblade jag på denna ljuvliga och alldeles superba handkräm. Jag går inte en meter utan den numera och har en hemma och en i handväskan!
Öppnade precis en ny tub här på jobbet nu och jag blir lika lycklig varje gång jag smörjer och geggar. Så skön kräm med en doft som bara kan beskrivas som underbar!
Jag visar ju inte gärna mina händer när dom är som värst men sen jag hittade den här blir det liksom aldrig ”som värst” längre och jag behöver inte hämta ut svindyra starka krämer på apoteket längre. Så himla skönt!

0 kommentarer

  • Barnshopping.se

    Barnshopping.se är en helt ny unik mötesplats för alla som gillar barnshopping. Här publicerar vi löpande färska nyheter på barnmarknaden, håller i spännande tävlingar, listar bra barnbutiker och låter våra läsare utbyta sina bästa barnshoppingtips. Besök oss du också!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: