Livet

Presentisar till mig själv

Jag har ju en (o)vana att köpa presenter till mig själv. Och på måndag fyller jag år!!!!!
Så idag har jag köpit en liten present till mig själv och det dök även upp ett litet paket jag kunde hämta som innehåller en present till mig! Fånigt – absolut! Men man fyller ju bara år en gång om året!
Ok, kanske väl fånigt att be att få presenten inslagen när den är till mig själv men va fasen. En present är en present.

I det tjusiga inslagna paketet gömde sig en superfin vispskål från Ib Laursen i blekrosa. Helt underbar! Självklart ska den vara i köket men så här i början vill jag ha den framme så den får agera husrum åt första vårblommorna i vardagsrummet. Åhhh.. det är så fint porslin! Jag köpte den nere på min favvobutik Inredningskompaniet och dom hade bara fått in en bråkdel av det sortiment som är beställt. Gissa om det blir ett par vändor till in i den butiken i vår.

Ja jag vet, min födelsedag är på måndag. Men öppna i förväg får man – om man köpt presenterna själv.
Det andra paketet är mjukt men det får ni inte se förrän det är rätt läge. Innehållet ska matchas med lite andra nya textilier och det är inte klart just nu…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: