Livet

Längtar till våren…

Fick tag på lite rabattkoder till H&M och passade på att klicka hem lite vårgrejer. Lägger dock allt på helleverans så det kommer inte dyka upp nån låda förrän i april. (Med stor förhoppning om att magen blivit liiiite mindre då). 
Att välja helleverans är en ytterst bra metod för att sno åt sig saker innan dom är slut men inte behöva betala förrän man faktiskt ska använda grejjerna. Det är alltid nåt som restar länge. Hittade massor med fint men höll mig lite i skinnet så det blev inga kjolar, klänningar eller badplagg. Det får vänta tills värmen kommit ordentligt! Några smakprov på vad som kommer i lådan….

Hmmm… Ser ett visst mönster i färgtemat. Blir tydligen blått, vitt, nude (och rosa men det blev det ingen bild på) för mig i vår. Längtar så himla mycket efter att få dra ut med fina vagnen i dom där beiga brallorna, mina vita tygskor och bara en tröja! Men, det är ett par månader kvar, båda till värmen och vagnsdragandet. 
(Längtar nästan ännu mer efter en kväll på stan i klänning, klackar och leo-clutchen men det blir nog inte förrän i slutet av sommaren när tuttarna gått från att vara matcentral till att faktiskt tillhöra mig igen!)

Koderna som funkar på HM.se just nu är:
9228 (10% på hela beställningen fram till 28/2)
1304 och 1825 (Ger 50 kr engångsrabatt. Bara en av dom funkar så testa båda beroende på vad du beställt)
8964 (25% på en vara – funkar ej ihop med 10% på hela ordern dock)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: