Livet

Tack Älskling!

Sen God morgon idag! Började senare på jobbet för jag ska stanna lite extra i eftermiddag…

Men åhh!! Hade världens mysigaste Alla -ans-dags-kväll igår. Hela eftermiddagen gick åt till att fylla i en sån där ”Till min älskling” bok som jag köpt. Det tog betydligt längre tid än jag trodde men den blev riktigt bra! Fredrik uppskattade den massor! En fråga gällde vad han önskade sig mest och det är ju ingen hemlis direkt att det finns få människor som tror så stenhårt på att vinna storvinsten varje gång han köper en lott eller spelar på Lotto. Så jag fyllde glatt i att han önskade sig massor med miljoner mest av allt och klistrade in två triss-lotter som jag hoppas kan vara till hjälp 🙂
Jag förberedde en hjärtmiddag som jag har kort på så den kommer upp sen. Massa små hjärtformade toastar med goda pålägg. Mums!


Nappen längst till höger låg i en sån där urtjusig Tomas Sabo-ask igår.

Min kille hade slagit på stort och hade med sig hela registret hem! Blommor, Choklad OCH present! Fick nytt skal till mobilen och en ny berlock till mitt armband. En napp för Jordgubben. Varje berlock jag fått har verkligen en tanke bakom och både Fredrik o Viktor har varit med och valt. Det där armbandet är en av mina absolut käraste ägodelar!

0 kommentarer

  • Emma

    Ahh, jag har ocksa sant dar berlockarmand! Fick det pa min 20-arsdag av Brayden, de ar saaa fina!Tror minsann vi har sammalika flipflop om jag inte ser helt galet? 🙂 hoppas allt ar bra med er kraam

Kommentera

%d bloggare gillar detta: