Livet

2 sista veckorna

Nedräkningen fortsätter…. Är nu inne på näst sista veckan på jobbet. Morgonen började strålande med att konstatera att det är nästan 20 grader kallt ute. Inte ens en idé att få liv i den totalt insnöade bilen så Fredrik skjutsade mig till jobbet. Ska bli spännande att se hur jag ska komma hem!
Solen lyser ju i alla fall och det är otroligt vackert ute. Hoppas på att hinna ut och få lite frisk luft när jag kommer hem. En liten liten promenad med kameran skulle jag vilja få till. Saknar att vara ute men kan ju inte gå så långt och inte direkt röra mig heller så det är mest inneaktiviteter för min del. 

Nu ska det jobbas ett par timmar här innan jag ska hem och förbereda lite inför alla -ans dag! 
Vi ska inte fira nåt speciellt men jag tänkte införskaffa lite kvällsmys till mig och älskling och sen har jag en liten liten överraskning till honom. Jag tycker inte att man behöver slå på stort men lite extra firande är alltid mysigt! 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: