Livet

Jag idag

Så nära en dagens outfit man någonsin kommer i den här bloggen. Men kände mig som ett björnbär idag i den här visserligen jättesköna men dock för lilla tunikan. Jag vill poängtera att det är ett gravidplagg. Jag har två månader kvar och nu är till och med gravidplaggen för små. Jag kommer leva i min rosa barbapappadress inom kort.
Det är spännande det här med att vara gravid – men jag gillar det ändå. Det är liksom det häftigaste man kan vara med om. Det finns en liten människa INUTI min mage. Fast jag gjort det här förut så är det precis lika omtumlande som förra gången. Det är precis lika svårt att ta in att det är nån där inne och precis lika GALET att den sen ska ut den vägen det är tänkt… I min mage simmar en liten kille runt. En liten kille som ska komma ut och bli Viktors lillebror, min andra son och göra Fredrik till pappa. Så häftigt och SÅ värt alla onda ryggar, ömma fötter och svullna ben.

Jag vill ha april nu!!! Jag vill träffa vår nya familjemedlem!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: