Hus och Hem

Lördagsprojekt

Mycket som händer här idag! Vi har städat och donat hela förmiddagen och nu kom pappa hit och ska hjälpa till med lite eldragning. Vi projekterar både här och där… eller ja, jag gör inte så mycket. Kaffeansvar och fotar lite. Och försöker hålla mig och magen ur vägen…

Projekt 1 – nya TV:n och högtalar/stereo/Blueray-manicken (inte den blekaste om vad den här prylen faktiskt heter) ska på plats.

Här har jag faktiskt lite ansvar. Jag får vara med och mäta! Allt måste ju på plats inför mello ikväll! (japp, jag är nörd – jag älskar melodifestivalen oavsett!)

Projekt 2 – Lördagsfiraren som softar och tar det lugnt och inte håller på med nåt alls. Förutom att vinna Mario-cart.

Projekt 3 – El till micron, täcksida och hylla upp i köket! (Här är jag inte ens inblandad. Får mest gliringar om att jag är ivägen om jag kommer i närheten)

Mitt stora projekt för dagen är att styra middagen och snackset till kvällen. Jag har vidgående planer på lett ax-recept från Leila med färsk pasta. Hoppas hoppas det blir bra. Lägger upp allt här sen om det blir bra! Mamma, pappa och mormor kommer hit för en riktig familjekväll! Mysigt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: