Livet

SNÖÖÖÖ

Men ärligt!!!! När det ser ut såhär på morgonen är det bara att kasta in handduken. Jag o Liten stannar hemma idag. Vi ska kolla film och baka bullar. Och möjligtvis städa lite… Vägrar gå ut när det är nästan 30 cm nysnö ute, alla är insnöade och vägarna ser ut som pulkabackar.  
Fredrik har trotsat vädret och begett sig ut – hoppas han kommer fram. Och hem.

Vi har i alla fall fått i oss frukost. Det kändes som att sitta i en igloo och äta. Det är liksom snö på hela väggarna och fönstrena också. Galet.

Men nu lite senare när man sitter i en soffa, under en filt, nyduschad med Liten ingosad bredvis sig är livet inte så tokigt ändå. Blir nog en bra dag det här. Hoppas Fredrik kommer hem i vettig tid och inte behöver vara kvar till stängning i nån av butikerna. Myskväll med Wii och kycklingfajitas står på schemat!

(Funderade på att lägga tillbaka snö på bloggen men insåg att jag vägrar. Det är snart mars och det SKA bli vår. Tog en medelväg och bytte ut till stjärnor. Det känns lite mer vintrigt i alla fall… )

Kommentera

%d bloggare gillar detta: