Livet

Torsdagsfredag!

Tack tack tack! Idag är det torsdag vilket i min värld betyder fredag och ledig dag imorgon. Det ska bli så himla väldigt skönt! Jag hade planer på att ha Viktor hemma imorgon för lite kvalitetsmys men dom skulle tydligen ha nån teater på dagis så han lär vilja gå. (ja, jag vet, jag ÄR glad att han älskar dagis… Men ibland vill man liksom bara ha en extradag med extrakramar) Det gör inte så mycket imorgon dock. Då får jag lite tid för mig själv och vila på och så hämtar jag honom tidigt så vi kan göra nåt litet tillsammans på eftermiddagen.

Idag är det för övrigt en mindre bra dag igen. Känner mig tokgråtig och vill bara ligga hemma under täcket (och gärna bli kramad). Har precis slängt iväg ett långt sms till Fredrik och försökt förklara hur äckligt gravid-hormon-galen jag känner mig.. Hoppas han inte får panik. Vill ju bara bli kramad på. Han är väldigt förstående och kommer tillbringa kvällen med att vara precis lika underbar som alltid (och vara friskostig på kramar). Däremot är han ju man och då måste man få lite heads-up om man som dam inte är på topp. Hihi – nu pep det i telefonen… Fått svar! ♥

(Precis det långa kärleksfulla svar jag behövde. Men ja, ett par gravidtårar fick jag gömma genom att stirra ut genom fönstret…)

Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: