Livet

Ny mail!

Jaha ja. Med jämna mellanrum får man ju lov att byta mail. Jag har medlemskonton och inloggningar på i princip ALLA shoppingsiter, medlemsforum och kläd- o inredningsföretag. Det blir ett par antal massa mail. I timmen!
Så nu har jag låtit anne.werner@live.se gå i graven som mailkonto. Det kommer funka ett tag till men sen kommer den läggas ner.

Ny mail som jag fått order om att skaffa är G-MAIL. Har ingen aning om hur det funkar men jag har skapat ett konto och dessutom lyckats pilla in det i mobilen så nu får jag mail i min älskade Iphone. Glassigt! (jag har ju så väldigt många viktiga mail som jag bara inte FÅR missa) 😀

Ny mail: anne.werner2@gmail.com

Lägg denna på minnet så kommer du få snabbare svar än nånsin!!!

Just det! För er som har min jobbmail så kan ni ju ta bort den också. 9 dagar kvar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: