Livet

Skötväska – check!

Hittade en alldeles strålande skötväska för ett strålande pris idag!

RYKO deluxe everyday messenger. (piffiga namn dom kommer på) Hittades på Barnens hus för 399:-

Jag har ju hela tiden varit inne på en ny skiphop men tycker att en 1000-lapp är lite väl mycket för en väska. Det finns ju massa små piffiga skötväskor men jag vet med mig att jag vill ha med mig ALLT. Jag är inte en mamma som hänger hemma innanför väggarna på dagarna. Viktor o jag kunde flera dagar i veckan åka på morgonen och komma hem till middag – då behöver man kunna ha med sig en del. Och nu ska ju inte Viktor stanna hemma utan även han ska med.. = Anne behöver en stor skötväska. Och idag har jag hittat den!
Ska ta bättre bilder på min väska när jag packat den… tills vidare får vi nöja oss med reklambilder.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: