Livet

Onsdag!

Halva veckan då… av min tredje sista på jobbet innan jag får ledigt!

Humöret är lite bättre idag! Jag fick tillbringa en mycket trevlig eftermiddag hemma hos Pia (så väldigt skönt med någon som bara vet hur jävla arg man kan vara utan anledning) och med en höjdpunkt i form av att både jag och Lukas tog oss en tupplur framför TV:n. Pia va iväg och hämtade Douglas och vi passade på att sussa en stund. Lukas låg på min mage med huvudet precis under min haka och toksov. SÅ HIMLA MYSIGT 
Det var precis vad jag behövde. En liten liten människa som man inte ens kan tänka sig att vara arg på. Mådde betydligt bättre efter den halvtimmen.

Jag och Fredrik hann dessutom iväg och storhandlade på kvällen vilket underlättar jättemycket för mig. Då slipper jag åka idag och bära och kånka på alla påsar själv idag. Dessutom är det rätt mysigt att gå och spåna på maträtter vi vill prova och nyheter i butiken som måste testas. Vi gick dessutom loss rejält på bebisavdelningen och kittade oss lite med pryttlar till Jordisen.

Idag är en sån där bra onsdag när Liten kommer hem ♥
Bästa bästa på hela veckan att få åka till dagis och hämta. Han blir så glad när man kommer och har hundra frågor om vad som hänt och vad vi har gjort. Vi ska bara hem och kramas idag – blir nog en film eller bok i soffan under en filt hela eftermiddagen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: