Livet

Stars allover

Jag håller ju (just nu mest i hjärnan) på att göra om sovrummet. Tills jordisen kommer ska det komma dit en ny sängstomme. En som är lägre och framför allt en stomme med en rak och hög gavel (ja, det lär bli en malm) som man kan luta sig mot och amma. Har ju inte plats för en fåtölj så det får bli sängen…
När ändå sängen ska bytas SKA den där jäkla tapeten bort. De flesta som kommer hem till oss gillar den och jag har verkligen försökt. Det är en skitdyr fin tapet men hur i H-vete kan man välja att klämma upp en roströd tapet med GULDblommor? Förstår det inte och nu ska den ut! Allt ska bli vitt och ljust utom säng och byrå som är mörka. Till det här är det tänkt att ha massa fina textilier i sand, beige och natur. Och nu till min nya fix idé. Det ska vara STJÄRNOR! Helst på allt. Överkastet jag vill ha till både vår säng och Jordisen kommer från Gripsholm och jag vill bryta av det väldigt romantiska med lite newport/new england stil på resten…

Lite inspiration!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: