Livet

Söndagstjockis på söndagsshopping

Hej världen!

Tydligen är det så att även fast man är tjockis (som jag) så förväntas man ha kläder på sig. När man är tjockis (som jag) är det inte alltid helt lätt. Det ska vara mjukt och skönt, följsamt och framför allt tillräckligt stort. Oftast kan man då inte ha sina smal-kläder (jo, man har en tjockis-garderob och en smal-garderob). Det löser man genom REA-shopping. Idag ska vi till IKEA och införskaffa lite bebispryttlar och jag insåg att räknar jag bort mina ringar och mina glasögon har jag kläder till ett samlat värde av ca 250 kr på mig! DET är billigt!

Linne – Gina 49:-
Kjol – Gina 24.50:-
Leggings – H&M 24.50:- (2 för 49:-)
Tröja – H&M 79:-
BH – 49:- (2 för 99:-)

Trosor och strumpor gills inte – dom är ur gamla garderoben. Det är inget som säger att man måste shoppa i dyra gravidaffärer bara för att man har jättemage!

Nu drar vi mot ett hav av skötbord, amningskuddar, nappflaskor och spjälsängar – Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: