Livet

Melodifestival i Luleå

Grattis Grattis. Var bidragen bra? Nej. Gick rätt låtar vidare. Tja, det va hugget som stucket. Ingen låt föll mig jättemycket i smaken men det var helt klart inte dom sämsta som gick vidare i alla fall!

Det har varit en mycket trevlig kväll! Fliddran är här och nu sitter de stora pojkarna och spelar PS3:a och gör så mycket grabbiga ljud dom bara kan. Jag har fått god middag, Fredrik har lagat underbar skaldjurspasta, och till efterrätt lyx-glass. Nu blir det lite bloggläsning innan jag o magen (vi har varit högst osams idag, jag o jordgubben) drar oss tillbaka till sängen med en bok.

Chokladglassen är helt klart bland de godaste jag ätit. Jordgubben var smarrig men ingen senstation. Perfekt efterrätt efter en mastig middag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: