Livet

Ensamlördag

Typiskt. Det som skulle bli en trevlig lördag med lite shopping till bebis och mys hela långa dagen blev nåt helt annat. Massa sjuka i butikerna gör att jag just fick en puss i pannan och såg ryggen på Fredrik när han kutade till bilen för att jobba till 18 ikväll. Jaha, ensammen en hel lång lördag. Trist. Det är inte ofta det händer att Fredrik måste jobba men det känns lika rumphugget varje gång. Undrar vad jag ska hitta på idag?
Börjar nog med att fylla på kaffekoppen och läsa vidare i Elsas Mode som jag ca 5 år efter alla andra börjat läsa. Jag köpte den för lääänge sen men lyckades lägga den på en sån där bra plats som är så bra att man inte kommer ihåg den. Hittade den av en slump igår så ett par timmar med näsan i en bok känns väl som en bra början på den här lördagen. Ska nog ta den där svängen ner till Centrum som jag inte hann igår också.

Sen måste man väl ladda för schlager ikväll också. Hoppas jag får nån att leka med bara så att det inte blir en HEL lördag i ensamhet. Fredrik hade planer på att träffa kompisar men känner jag honom rätt efter en dags jobb så dör han nog hellre i soffan här hemma, trots schlager. Man kan hoppas! 🙂

(Hade tänkt leta upp nån piffig bild och lägga upp här. Men söker man på ”ensam” och ”lonely” kom det bara upp massa deppiga bilder och det passar ju inte alls! Jag är långt i från deppig så jag letade upp en random sötnos istället… Älskar ordet hegdehog – kan var det sötaste djurnamnet någonsin!)

Trevlig lördag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: