Livet

Öppnade mina blå 10.37

Utsövd! För första gången på så länge. Idag när Fredrik gick till jobbet hade jag tänkt gå upp men sen blev det en sån där ”bara 5 min”. Ett par timmar senare fick jag ett sms som väckte mig. Nästan 11!?!?! 
Så länge har jag inte sovit på månader. Så himla skönt – jag känner mig som en ny människa. Frukosten håller precis på att hitta sin väg ner i magen, det är ju lite trångt i dom regionerna numera så det tar sin lilla tid.

Idag har jag lite småsaker som ska uträttas. En liten sväng ner till centrum för lite middagsinköp och ett nytt skal till luren bland annat. Lär kika in i lite butiker efter bebispryttlar och kanske en och annan födelsedagspresent till mig själv. (ja, jag är tillräckligt barnslig för att köpa en födelsedagspresent till mig själv, det gör jag varje år)
Ikväll hoppas jag på en lugn och mysig kväll bara jag o Fredrik. Det var länge sen det också, det är så mycket som händer hela tiden med renoveringar och middagar och annat så en kväll bara han och jag ska bli jättemysigt. Planerar mumsig middag och lite annat mys..

Trevlig Fredag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: