Livet

På jobbet!

God Morgon!

Idag är man på jobbet igen minsann! Mår väl inte på topp men jag ska i alla fall göra det nödvändigaste och få bort lite saker innan det bär av hem till soffan igen. Det var helt galet tungt att gå upp i morse. Jag vill bara hem och sova igen…

Igår skulle vi ta en sväng till IKEA och kolla lite bebistillbehör – både jag o fredrik tänkte trotsa illamående och ta oss ut en sväng – men det blev bara en smash-and-grab in på Elgiganten för en ny hårtrimmer till honom. IKEA orkade ingen av oss med. Istället blev det lite filmtittning och framför allt ett avsnitt av ”Livet på BB”. Jag tycker det är lite skönt att kolla på det, vet inte varför. Det känns liksom lite som att komma in i rätt mojo för vad som kommer… Fredrik däremot såg mest svettig och nervös ut. Han förstod inte alls varför vi ska behöva titta på ”massa kärringar som skriker och gråter” i förtid. Stackarn… 🙂

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: