Livet

Nyttigheter till Jordgubben!

Jag jobbar inte med nyårslöften. Försökte väl nån gång när man va 14 typ men det gick inte då och jag har ju inte direkt fått bättre karaktär med åren..
Men en ska jag tänkte att jag skulle bli bättre på är att äta frukt, dels för min egen del men också för att jordisen behöver massa nyttigheter. Med tanke på mitt jobb kan man ju tycka att jag borde se ut som en grönsak men icke. Det är ju så mycket smarrigare med sötsaker (Därav liknar jag ju mer en sprängfylld vanlijmunk än en slimmad sparris).
Hur som helst har jag i alla fall tänkt mig att få till fruktsallad i alla fall ett par gånger i veckan och det är med stolthet jag delger att den här mellistallriken är den 3:e fruktsalladen för denna vecka! Det går framåt och finns alltså hopp även för oss munkar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: