Livet

Morgonboost

God morgon!

Bättre morgon idag. Känner mig betydligt piggare. Imorgon bär det av till jobbet igen men idag blir det lite extra vila och försök till att äta lite mer ordentligt så man kommer igång igen. Jordgubben sparkar friskare än vanligt så det verkar som om han känner av att hyreshuset han bor i mår bättre!
Måste tipsa om en alldeles förträfflig morgonboost jag har börjat med efter tips från min barnmorska.
God morgon Juice finns i lite olika ”extra-mega-bra-innehålls-varianter” och som gravid har man ju lite brister på både det ena och det andra så – sen ett par månader tillbaka dricker jag 2 dl av den som heter CARE varje morgon.
Den innehåller extra järn och folsyra vilket är kanon när man bakar bebis men även för kvinnor generellt. Den är såklart extra dyr men eftersom det räcker med ett litet glas räcker den ganske länge ändå. Jag känner mig betydligt piggare och framför allt mer utsövd när jag vaknar på morgonen sen jag började med den här. Kommer förmodligen fortsätta med den även efter jordisen tittat ut. Billigt knep för att känna sig lite fräschare i mörkret.

Sådär, slut på smygreklamen för idag. Nu ska jag sätta mig under täcket i sängen och börja vika alla mini-mini-kläder jag tvättade igår!
Viktor den lilla sötnosen vägrade tro på att några av plaggen varit hans.
– Mamma, Hur ska jag kunna ha den där. Du ser ju att den är för liten!
(Snacka om att leva i nuet – är han så stor nu så har han alltid varit det… )

Kommentera

%d bloggare gillar detta: