Livet

Liten ska till logoped

Junior ska få gå till en logoped. Sitter och fyller i lite formulär man ska ha med sig när man går dit. Det känns lite fånigt på ett sätt att gå till en logoped för att EN enda boksav blir kans men samtidigt vill jag inte att han ska behöva börja skolan och riskera att nån retas med honom för det.
Viktor säger ju inte bokstaven R utan det blir ett J istället. Tydligen ett vanligt och lätt-fixat problem. BVC-tjejen skickaden en remiss när vi var på 5-års-kollen och vi har redan fått tid så det var verkligen snabbt jobbat!
Vi ska dit om ett par veckor och kommer vad jag förstår få med oss lite övningar och sånt hem som vi ska träna på och sen blir det återbesök. Förhoppningsvis räcker dessa besök annars får man några besök till och mer hjälp av logopeden.

Känns bra att vi tar tag i det direkt men jag är ju tillräcklig hönsmamma för att tycka det är lite småjobbigt. Viktor bryr sig ju inte alls om det nu men när man tar upp det och han blir medveten om det kanske det låser sig eller nåt. Man vet ju inte… Hoppas det går lätt och smidigt att få bort!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: