Hus och Hem

Massa bra och lite dåligt

God morgon!

Börjar med det dåliga. Mår blä. Hemma idag och väntar med hög ospänning på om jag ska vinterkräkas eller inte. Ett barnkalas med alla små bacillbärare är ju som att be om det…. Men hoppet är det sista som lämnar en!

Nu till roligare saker. Köket.
Massor har hänt i helgen. Pappa, Fredrik och Benny har jobbat som små tokar i omgångar för att hinna så mycket som möjligt.  Nu är det luckor överallt, kylen o frysen är på plats, tapeten i köket är uppe (wiiho till Rusta som hade den kvar i sortimentet så det bara var att shoppa på sig en rulle till) och hallen är spacklad. På det har det äntligen kommit upp en ny och funktionsduglig garderob i hallen (den förra va ett skämt när det kom till förvaring, vilket ju ofta är det man vill ha en garderob till).
Nu ska det slipas, målas och tapetseras i hallen och den nya fina dörrposten i köket blev så bra att vi bestämt att göra likadana från hallen och köket till vardagsrummet. Det blir så fint här hemma!!!
Ja, sen ska ju visserligen andra halvan på köket bytas ut och golvet ska läggas om men det får vänta lite på nytt mod och nya pengar!

0 kommentarer

  • Camilla

    Snygg garderob i hallen, hade samma lika i Högdalen (dock lite högre tror jag…). Vart för otympligt att ta med så de vart kvar hos den nya ägaren.Krya på dig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: