Livet

Äntligen en svenska i top-10!

Mitt i all renovering, kalasplanering och bebistillverkande har ju EM i Bern avgjorts. Jag har spelat in och hunnit titta ikapp på det mesta. Skippar dock en del av dansen och paråkningen numera då jag inte behöver nosa upp nya moves och musiker. Nu kikar jag mest på godsakerna i singelåkningen.

Vicky gjorde ett riktigt bra EM med en sååå efterlängtad top-10 placering som resultat. ÄNTLIGEN får vi skicka två damer på ett mästerskap! Hennes korta var riktigt bra och det var så himla synd att hon inte höll hela vägen i långa. Men jag kan verkligen förstå att det va nervigt. Från att Sverige alltid (i damklassen i alla fall) legat på gränsen till att ens få åka långa till att ligga 4 efter korta! Bara det är ju en stor sensation. Men jag tycker ändå hon gjorde det riktigt bra!

Här det finfina kortprogrammet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: