Livet

Bästa fikan hos Emma

Nu äntligen har Hotmail lyckats leverera fram mitt mail med bilderna från fikan hos Emma igår. Hon hade gjort semlor. Och vilka semlor! Så himla goda! Jag och Polly fick till och med ställa upp på en svullbild! Jag kan ju gärna göra det numera eftersom jag ändå ser ut som en flodhäst men stackars Polly hade inget där och göra. Medan jag fick i mig båda semla, chokladboll OCH godis höll hon sig till typ 1 liten chokladboll. Men så är hon smal och snygg också! ♥

Idag är det lördagmorgon och vi har fått i oss frukost och jag har till och med hunnit vika massa tvätt! Duktigt!
På schemat idag står kalasplanering och en sväng till IKEA för att få tag på en ny garderob till hallen samt den sista köksluckan till nya delen på köket. En fika med mormor o morfar ska vi hinna med också!

Trevlig lördag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: